[Ossm-members] Вики спам

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Sun Jul 6 15:26:54 UTC 2008


On Sunday 06 July 2008, Aleksandar Balalovski wrote:
> само регистрација е решение

+1 

но може ли да се остават неколку страни кои би се уредувале без регистрација?


More information about the Ossm-members mailing list