[Ossm-members] Вики спам

QBox qbox2xxx at gmail.com
Sun Jul 6 17:18:15 UTC 2008


И јас ќе дадам еден предлог само. Кога се постира напишаниот текст да се
генерира слика со некој код и тој код да треба да се внесе или па да се
одгофори на некое прасање од типот колку е 1+3?
:)

2008/7/6 Misa Popovik <popmisa at gmail.com>:

> On Sunday 06 July 2008, Aleksandar Balalovski wrote:
> > само регистрација е решение
>
> +1
>
> но може ли да се остават неколку страни кои би се уредувале без
> регистрација?
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080706/6df3c8fa/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list