[Ossm-members] Вики спам

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Jul 6 17:56:15 UTC 2008


QBox wrote:
> И јас ќе дадам еден предлог само. Кога се постира напишаниот текст да се
> генерира слика со некој код и тој код да треба да се внесе или па да се

Се согласувам, стави capcha.

http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:ConfirmEdit

-- 
GlishaMore information about the Ossm-members mailing list