[Ossm-members] Вики спам

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Sun Jul 6 18:08:52 UTC 2008


On Sunday 06 July 2008, Georgi Stanojevski wrote:
> стави capcha

-1 ја очигледно имам проблеми да се разликувам од машини и ретко кога го 
поминувам тестот ;-) што е и кул и не-кул во исто време! ;-)


More information about the Ossm-members mailing list