[Ossm-members] Mozilla Summit 2008

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Jul 22 13:12:47 UTC 2008


За некој ден, на покана на Мозила, идам на Mozilla Summit 2008 
(http://wiki.mozilla.org/Summit2008)

Па така, ако заедницата има некоја порака или сака нешто да дознае повеќе од 
Mozilla, пишете..-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list