[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер [офтопик]

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jul 22 18:09:10 UTC 2008


На вто, 2008-07-22 во 19:39 +0200, Aleksandar Josifoski напиша:
> 153
> Ја давам следната идеја под GPL лиценца:
> 
> Да се оформи весник во кои ќе бидат содржани само огласи за работа, 
> тендери и никакви други инфомации (сепак под ГПЛ ми е идејата, 
> дозволувам модификации).

Александар,

Офтопик си, каква врска има ова со темата?

Те молам пази повеќе во иднина во која нишка реплицираш.

Поздрав,

-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list