[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 24 19:24:42 UTC 2008


На чет, 2008-07-24 во 20:18 +0200, Aleksandar Nikov напиша:
> Мора да реагирам на начинот на кој што комуницирате кон Климе. Стварно 
> не доликува.

Климе не комуницира, тоа е факт. Причините само на него му се познати,
можда и ја трипам цело време, а?

> Климент е човек кој што многу го ценам, тој е програмер веќе скоро 2 
> децении, што е уште поважно е Java програмер и е целосно OpenSource 
> насочен. Не е воопшто таков тип на човек како што мислите и сум сигурен 
> дека има најдобри намери во целата работа.

Нејќам да навлагам појше од ова, ама тоа што ти го цениш и што е јава
програмер 2 денеции нема никаква врска со муабетов и е целосно офтопик.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list