[Ossm-members] НСДН

Kiril Dimeski dkire at taratur.com
Fri Jul 25 13:01:42 UTC 2008


Луѓе што се случи со НСДН ?

Ќе се оди? И јас сум заинтересиран ако не ми се поклопат одморите.

Порано имаше вики страна за истово, можи некако да се координираме ?

Поздрав, 
Кире
More information about the Ossm-members mailing list