[Ossm-members] НСДН

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Jul 25 13:08:56 UTC 2008


НСНД се случува како што било планирано... значи датумите се непроменети.

Засега одиме Дамјан, Гемиџи и јас... веројатно и Игор. Дамјан и јас
одиме порано, бидејќи спојуваме одмор со НСНД... а Гемиџи (и веројатно
Игор) ќе одат пред самиот настан.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list