[Ossm-members] Македонски Ubuntu LoCo тим

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jun 8 10:05:45 UTC 2008


На нед, 2008-06-08 во 01:01 +0200, Arangel Angov напиша:
> Утре во точка во 12:30-13:00 планираме да пополниме апликација за
> создавање на македонски LoCo тим (1).

Во клуб на новинари ќе бидеме. Точка не работи денес, а во клуб на
новинари имало интернет како што разбрав.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list