[Ossm-members] Македонски Ubuntu LoCo тим

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Sun Jun 8 13:44:57 UTC 2008


На нед, 2008-06-08 во 12:05 +0200, Arangel Angov напиша:
> 
> Во клуб на новинари ќе бидеме. Точка не работи денес, а во клуб на
> новинари имало интернет како што разбрав.

Во клубот на новинари ја пополнуваме страницата за апликација за LoCo
теам. Еве ја: https://wiki.ubuntu.com/MacedonianTeamApprovalApplication
па слободно дополнувајте, особенот тој делот со активности на заедницата
поврзани со Ubuntu.

Јован.
More information about the Ossm-members mailing list