[Ossm-members] Македонски Ubuntu LoCo тим

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jun 8 16:41:46 UTC 2008


На нед, 2008-06-08 во 15:44 +0200, Jovan Naumovski напиша:
> Во клубот на новинари ја пополнуваме страницата за апликација за LoCo
> теам. Еве ја: https://wiki.ubuntu.com/MacedonianTeamApprovalApplication
> па слободно дополнувајте, особенот тој делот со активности на заедницата
> поврзани со Ubuntu.

Ќе ја испраќаме апликацијата вечер. Ако имате било какви
коментари/забелешки пишете ги до вечер.

Поздрав,
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list