[Ossm-members] Македонски Ubuntu LoCo тим

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 9 10:43:55 UTC 2008


На нед, 2008-06-08 во 18:41 +0200, Arangel Angov напиша:
> На нед, 2008-06-08 во 15:44 +0200, Jovan Naumovski напиша:
> > Во клубот на новинари ја пополнуваме страницата за апликација за LoCo
> > теам. Еве ја: https://wiki.ubuntu.com/MacedonianTeamApprovalApplication
> > па слободно дополнувајте, особенот тој делот со активности на заедницата
> > поврзани со Ubuntu.
> 
> Ќе ја испраќаме апликацијата вечер. Ако имате било какви
> коментари/забелешки пишете ги до вечер.

Апликацијата е поднесена, фала ви на сите за помошта. 

Домашната страница на македонскиот тим е:
https://wiki.ubuntu.com/MacedonianTeam

-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list