[Ossm-members] Pravilna kirilica (sh, g itn)

Ilija Kocho ilijak at siva.com.mk
Mon Jun 9 12:32:36 UTC 2008


Овде
http://www.slobodensoftver.org.mk/vesti/slobodniot_softver_pisuva_pravilna_kirilica
видов дека постои можност ш, п, д во italic да изгледаат како што е
вообичаено во нашата калиграфија. Како да го постигнам тоа кај мене
(Ubuntu 8.04, OOo 2.4, веќе имам избрано мк постановка.)?

// ИлијаMore information about the Ossm-members mailing list