[Ossm-members] Pravilna kirilica (sh, g itn)

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Mon Jun 9 14:06:35 UTC 2008


На пон, 2008-06-09 во 15:52 +0200, Новица Наков напиша:
> Во ОО.о не работи тоа. Ми се чини дека констатиравме дека сега за сега, 
> кирилицата е можна со ГТК/ГНОМЕ апликации: Гедит, Гимп, Инкскејп, Гнумерик 
> (?)...

Abiword e GTK...
More information about the Ossm-members mailing list