[Ossm-members] Pravilna kirilica (sh, g itn)

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 12 15:32:27 UTC 2008


> Овде
> http://www.slobodensoftver.org.mk/vesti/slobodniot_softver_pisuva_pravilna_
>kirilica видов дека постои можност ш, п, д во italic да изгледаат како што е
> вообичаено во нашата калиграфија. Како да го постигнам тоа кај мене (Ubuntu
> 8.04, OOo 2.4, веќе имам избрано мк постановка.)?

Илија, што направи? ти успеа?


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list