[Ossm-members] FYI: јавен повик од ГС за средства за НВО-и

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Mar 5 17:48:45 UTC 2008


>  другото ќе го овозможи Слободен софтвер Македонија.

или нема.

моментално со миша работиме на ова и најмалку на едно прашање немаме одговор:


2.5. План за спроведување (Опис што ќе биде направено, од кого, каде, кога). -- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list