[Ossm-members] FYI: јавен повик од ГС за средства за НВО-и

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 6 09:08:37 UTC 2008


На сре, 2008-03-05 во 18:48 +0100, Новица Наков напиша:
> 2.5. План за спроведување (Опис што ќе биде направено, од кого, каде, кога). 

Јас му испратив на Стама детални информации за GNOMЕ уште пред две
недели.

Ќе ти ја препратам пораката па кажи ако ти требаат дополнителни
информации.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list