[Ossm-members] Apertium - погон за машински превод на јазици со отворен код

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Mar 9 14:19:41 UTC 2008


Ивица, а ти работиш на ова?

Патем, си го видел http://lingro.com/ ?

не знам дали го издаваат софтверот додуше, ама содржината (т.е. речниците) им 
е cc-by и fdl.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list