[Ossm-members] bugs.softver.org.mk преселен и надграден

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Mar 24 00:55:43 UTC 2008


> (евентуално привремено може некој dns да не е навремено refresh-иран, ама
> тоа ќе се среди со време. ping planet.softver.org.mk треба да ви даде
> адреса 217.16.95.15)

http://bugs.softver.org.mk/ е надграден на 0.9.9.5 верзија од flyspray. 
Миграцијата помина успешно, колку гледам ништо не недостасува.

Истовремено е префлен и на друг сервер, така да важи горното за dns-ите 
(исто 217.16.95.15)


Во моментов нема македонски превод.. али ионака не го биваше :)
Уфо ваљда ќе го среди деновиве...


ps. 
на  http://bugs.softver.org.mk/ има многу проекти кои немаат ниту еден bug ... 
Mandrake, Mandriva, openSUSE, Fedora, OpenOffice, Pidgin, Ubuntu, XFce ... не 
дека сметаат .. али бодат очи помалце - што е планот со нив??-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list