[Ossm-members] bugs.softver.org.mk преселен и надграден

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Mar 24 21:11:28 UTC 2008


На пон, 2008-03-24 во 01:55 +0100, Дамјан Георгиевски напиша:
> > (евентуално привремено може некој dns да не е навремено refresh-иран, ама
> > тоа ќе се среди со време. ping planet.softver.org.mk треба да ви даде
> > адреса 217.16.95.15)
> 
> http://bugs.softver.org.mk/ е надграден на 0.9.9.5 верзија од flyspray. 
> Миграцијата помина успешно, колку гледам ништо не недостасува.
> 
> Истовремено е префлен и на друг сервер, така да важи горното за dns-ите 
> (исто 217.16.95.15)

> 
> Во моментов нема македонски превод.. али ионака не го биваше :)
> Уфо ваљда ќе го среди деновиве...

Преводот е поставен но поради некоја причина не се прикажани сите
преведени зборчиња. Доколку најдете некоја грешка слободно пријавете ја
и ќе биде поправена.

Фала.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list