[Ossm-members] Ден на слободата на документите, среда 26 март 2008, к.ц. Точка

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Mar 24 21:04:24 UTC 2008


На пон, 2008-03-24 во 20:43 +0000, Igor Stamatovski напиша:

> Јас ќе ја покријам презентацијата под реден број 2.

Би било одлично доколку некој има камера да ја сними презентацијата па
потоа да ја ставиме на youtube и на odf.slobodensoftver.org.mk.

Значи ако има некој со камера нека се јави.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list