[Ossm-members] bugs.softver.org.mk преселен и надграден

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Sat Mar 29 14:51:28 UTC 2008


2008/3/24 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> > (евентуално привремено може некој dns да не е навремено refresh-иран, ама
> > тоа ќе се среди со време. ping planet.softver.org.mk треба да ви даде
> > адреса 217.16.95.15)
>
> http://bugs.softver.org.mk/ е надграден на 0.9.9.5 верзија од flyspray.
> Миграцијата помина успешно, колку гледам ништо не недостасува.
>
> Истовремено е префлен и на друг сервер, така да важи горното за dns-ите
> (исто 217.16.95.15)
>
>
> Во моментов нема македонски превод.. али ионака не го биваше :)
> Уфо ваљда ќе го среди деновиве...
>
>
> ps.
> на http://bugs.softver.org.mk/ има многу проекти кои немаат ниту еден bug ...
> Mandrake, Mandriva, openSUSE, Fedora, OpenOffice, Pidgin, Ubuntu, XFce ... не
> дека сметаат .. али бодат очи помалце - што е планот со нив??
>

Па бидејќи никој немаше ставено грешка за Mandrake, Mandriva и
openSUSE можеш комотно да ги избришеш секако никој не се замара со
користење на тие дистрибуции очигледно.


More information about the Ossm-members mailing list