[Ossm-members] bugs.softver.org.mk преселен и надграден

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Sat Mar 29 19:25:13 UTC 2008


On Monday 24 March 2008 01:55:43 Дамјан Георгиевски 
wrote:
> ps.
> на  http://bugs.softver.org.mk/ има многу проекти кои 
немаат ниту еден bug
> ... Mandrake, Mandriva, openSUSE, Fedora, OpenOffice, 
Pidgin, Ubuntu, XFce
> ... не дека сметаат .. али бодат очи помалце - што е 
планот со нив??

Неможе да се скријат празните категории, а да има 
опција за нив при пријавување на bug ?


More information about the Ossm-members mailing list