[Ossm-members] Zoran Dimovski has sent you a hi5 Friend Request

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Sun May 18 21:57:39 UTC 2008


крив сум али поради тоа шо ми е иста лозинката и не ни замарив шо и
како али добра финта прават.
И точно сите што се во контакти сите добиле порака.
Искрено се извинувам и ветувам дека веќе нема ова да се случи. Мада
чудно ми беше оти веќе бев регистриран и пак ме прашуваше некои
глупости и идев само континју.
Уште еднаш се извинувам поради оваа глупост :)
Кога ќе има пари сите ќе ве частам пиво за грешката :D

Пис аут.


More information about the Ossm-members mailing list