[Ossm-members] Zoran Dimovski has sent you a hi5 Friend Request

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Mon May 19 07:35:23 UTC 2008


Зоран Димовски wrote:
> И точно сите што се во контакти сите добиле порака.
>
>   

Google (колку што знам јас) не нуди API за работа со контактите од 
Gmail. Мене ме чуди како некои сервиси како hi5, Facebook, Jaaрi и 
слични на нив добиваат пристап до контактите... Знае некој?


Тони


-- 
Пишувам на кирилица, а ти?

http://www.mojatakirilica.com.mk
More information about the Ossm-members mailing list