[Ossm-members] Zoran Dimovski has sent you a hi5 Friend Request

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon May 19 09:17:55 UTC 2008


Toni Kostov wrote:

> Google (колку што знам јас) не нуди API за работа со контактите од 
> Gmail. Мене ме чуди како некои сервиси како hi5, Facebook, Jaaрi и 
> слични на нив добиваат пристап до контактите... Знае некој?

Абе ти им ја даваш лозинката!

Си се логираат и ти ги собираат мејловите.

-- 
GlishaMore information about the Ossm-members mailing list