[Ossm-members] FYI (l10n) соработка со филолошки факултет

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon May 19 18:21:16 UTC 2008


Jovan Kostovski wrote:
> 
> Инаку најдобро би се вклучиле и најмногу би ни користеле лектори.
> 
> Мислам дека најдобро е моделот кој го воведе Божо кој го користевме на
> маратоните за OOo.
> 
Па може и да продолжат таму кај што застанаа во преводот на помошта од 
OpenOffice, нормално под надзор за технички термини.More information about the Ossm-members mailing list