[Ossm-members] вечер во точка сподели кино

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed May 21 13:48:00 UTC 2008


На сре, 2008-05-21 во 15:43 +0200, Новица Наков напиша:
> хм... не се планирало ништо. ова е ад хок - денес излезе. и јас не планирав да 
> се заебавам со тоа денес, сакав фудбал да гледам ама ете.

Тоа е лошото де, ад хок - без претходно планирање. :)

Нема везе, има кога да се праи, ноу проблемс.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list