[Ossm-members] вечер во точка сподели кино

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed May 21 14:15:15 UTC 2008


> кажете, имав и ја идеја да се праи нешо на СЗ за локализација. Ќе беше
> убаво се у едно да напраевме, али ок секогаш има и друг пат.

Па Сподели Знаење во сабота е. Може да го правиме ако имаш идеја.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list