[Ossm-members] сподели кино во среда

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 26 19:54:54 UTC 2008


> Мое лично и скромно мислење е дека филмот е досаден и дека освен насловот
> сѐ друго е надвор од контекст... (ама тоа е само моето скромно мислење...)

хех а можевме добро да се забавуваме...

да пробаме со revolutionos тогаш? друга идеја?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list