[Ossm-members] сподели кино во среда

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon May 26 22:23:33 UTC 2008


На пон, 2008-05-26 во 21:54 +0200, Новица Наков напиша:
> хех а можевме добро да се забавуваме...
> 
> да пробаме со revolutionos тогаш? друга идеја?

Revolution OS е филм што неферски одамна стои на листата на филмови.

+1.

+1 за боље кампања за Revolution OS, за да дојдат повеќе луѓе кои што се
нубови.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list