[Ossm-members] сподели кино во среда

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon May 26 20:02:08 UTC 2008


> > што мислите за "lost in translation"? одговара вака во контекст со
> > општо-народниот превод што не очекува. :)
>
> Мое лично и скромно мислење е дека филмот е досаден и дека освен насловот
> сѐ друго е надвор од контекст... 

тиња е филмот, да


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list