[Ossm-members] сподели кино во среда

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 28 06:26:33 UTC 2008


Jovan Kostovski напиша: 

> моето двд не го чита цд-то. треба да бараме друго чаре :/
> пуштив торент ама многу споро иде :(

eх... јас го имам немајте гајле

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list