[Ossm-members] сподели кино во среда

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 27 05:38:39 UTC 2008


> Revolution OS е филм што неферски одамна стои на листата на филмови.
>
> +1.
>
> +1 за боље кампања за Revolution OS, за да дојдат повеќе луѓе кои што се
> нубови.

еве ќе пишам. ти спреми го лаптопот со филмот

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list