[Ossm-members] сподели кино во среда

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 27 07:43:54 UTC 2008


На вто, 2008-05-27 во 07:38 +0200, Новица Наков напиша:
> еве ќе пишам. ти спреми го лаптопот со филмот

Го неам филмот. Кој го има и може да го донесе?
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list