[Ossm-members] Ubuntu 8.04 Problem

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 27 07:06:38 UTC 2008


На вто, 2008-05-27 во 09:17 +0400, Nikola Vanevski напиша:
> Кога го бутираш, стави како дополнителни параметри : ACPI=OFF NOAPIC NOLAPIC
> Мене ми се случуваше истото со нов HP лаптоп, па ова помогна.

И пиши го проблемот и решениево на http://ubuntu.linux.net.mk/forum ако
ти работи - за да стои негде кај што ќе може да им помогне и на
други. :)
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list