[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu May 29 11:24:23 UTC 2008


Заборавив да напишам.... :(

Згодно е да им пратиме и листа на преведени програми,
нешто подетално... ќе ги прочепкам статистиките...

Има ли од негде да се симне тендерот? сакам да споредам
што имаме преведено, а што бараат тие.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list