[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 29 12:22:48 UTC 2008


> > Мислам дека е многу важно да се прати едно мејлче до МИА бидејќи тие
> > препраќаат по сите телевизии и весници, па гарант ќе се најде некој што
> > ќе ја направи голема приказнава ;)
>
> Мене ми се чини дека ова треба да се преведе и на англиски и да се
> препрати.

а кој и во чие име ќе го праќа тоа?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list