[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu May 29 12:33:13 UTC 2008


2008/5/29 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>> > Мислам дека е многу важно да се прати едно мејлче до МИА бидејќи тие
>> > препраќаат по сите телевизии и весници, па гарант ќе се најде некој што
>> > ќе ја направи голема приказнава ;)
>>
>> Мене ми се чини дека ова треба да се преведе и на англиски и да се
>> препрати.
>
> а кој и во чие име ќе го праќа тоа?

Во име на Слободен софтвер Македонија, а ти како претседател да ставиш
потпис и печат.
Идејата ми е, соопштението од сајтот да го скоцкам во еден допис и да
им го испратиме,
затоа што незнам колку ни е посетен сајтот од страна на владините службеници.

Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list