[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri May 30 18:03:45 UTC 2008


На пет, 2008-05-30 во 18:59 +0200, Kliment Simoncev напиша:
> Megju firmite koi podnesoa ponuda imashe i chlenovi na zaednicata,
> ili ...?!
> Kliment Simoncev

Прашуваш ко да е нешто лошо тоа. :)

Лошо е што на листата на апликации се ставени апликации кои што се веќе
преведении за кои што некоја си фирма која што ќе го земе тендеров ќе
земе пари за туѓ труд. Значи муабетов тука на листава е за работите за
кои што ние како заедница треба да бидеме загрижени... а извини, што ти
беше на тебе прашањето пак?
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list