[Ossm-members] FIY: USAID/PEP тендер за локализација на слободен софтвер

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat May 31 00:59:53 UTC 2008


On Friday 30 May 2008 20:58:42 Kliment Simoncev wrote:
> Daleku od toa da ima neshto loshto

Вака да разјасниме нешето. Тебе, Вас, на Вашата фирма или како сакаш земи, 
сето ова шо ќе го правите го правите за пари. Крај. Не ни продавајте 
философија дека го правите дека сакате да придонесете нешто за заедницата. 
Пари. Пари. Пари.

Точка.

-- 
http://www.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: signature.asc
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: This is a digitally signed message part.
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080531/58c1bf83/attachment.pgp>


More information about the Ossm-members mailing list