[Ossm-members] Враќање на избришани датотеки

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Nov 13 08:49:04 UTC 2008


Здраво,

Пред некое време сум избришал некои слики,
сега сакам да ги вратам назад. Користам убунту 8.10

Пробав со foremost ми најде еден куп сликички али
големината е 500 и нешто на 400 и нешто пиксели,
така што не ми заврши баш работа :(


Некоја идеја како да си завршам работа?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list