[Ossm-members] снимање на сесија

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Nov 13 22:56:41 UTC 2008


> Restore previous session (како основно)
> Restore manually saved session
> Start with an empty session

што се случува ако одбереш „Restore manually saved session“?

порано ако го одбереше тоа, во главното мени се појавуваше save session 
опција. па така можеше да си подесиш како сакаш сѐ да ти изгледа (кои програми 
да се стартаат), да направиш save session и потоа секој пат ти се уклучува 
таква сесијата. -- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

A: Because it reverses the logical flow of converstion.
Q: Why is top posting frowned upon?More information about the Ossm-members mailing list