[Ossm-members] Враќање на избришани датотеки

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Nov 13 10:36:49 UTC 2008


2008/11/13 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Претпоставувам дека користиш ext3.
> Најубаво да не го гасиш компјутерот и да не снимаш ништо на него додека
> не ги вратиш.

незнам точно кога сум ги избришал и што имам инсталирано отпосле,
ќе пробам, па колку врати врати, се е подобро од ништo :)

> http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec

сега читнав и јас за програмчево, па ќе си поиграм вечер,
па ќе пишам што сум направил.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list