[Ossm-members] Слободен софтвер настани на Фејсбук Сподеи Кино и Сподели Знаење

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Nov 20 00:36:09 UTC 2008


> Може и сподели знаење да се ажурира тука

Да. Може... работата е што мојата идеја за Фејсбук присуство на 2с.мк
беше за да се допре до луѓето кои евентуално не се на оваа мејлинг
листа, а и да се искористат спам можностите кои Фејсбук ги нуди. :-)

Ако имате некоја идеја како СподелиЗнаење би го таргетирале баш на
оние Фејсбук корисници кои се евентуална реална „публика" за настанот
- тогаш супер.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list