[Ossm-members] СподелиЗнаење 22.11.2008

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Nov 21 20:30:18 UTC 2008


Утре пак има споделизнаење како и секоја сабота.
Од 12:00 па до кај 17:00 на исто место [1].

јас ќе носам Nexenta (т.е. OpenSolaris кернел со Gnu алатки) во виртуелна 
машина. Друг кој што сака :) 
[по обичај ќе се прават миљон други ствари од договореното]

Глиша, можеш да дојдеш со дата-моделот да видиме како може да се мигрира на 
CouchDB база.[1] http://rdr.to/xe

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

 ()   ASCII Ribbon Campaign
 /\   Keep it simple! More information about the Ossm-members mailing list