[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 6 и 7 декември 2008

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Nov 28 13:42:31 UTC 2008


На Friday 28 November 2008 13:41:59 Igor Stamatovski напиша:

> Надлежните нека закажат собрание со врем

ако дефинитивно се договориме дека ќе се оди во битола, тогаш да го закажам 
собранието....

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list