[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 6 и 7 декември 2008

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Nov 28 18:29:18 UTC 2008


А освен хотелското сместување, за кое треба да се договориме деновиве,
дали се договорени простори за споделизнаење и споделикино?


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list