[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 6 и 7 декември 2008

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Nov 28 18:44:07 UTC 2008


> http://wiki.lugola.net/NSND_BT
>
> Информации за сместување на Копанки, Хотел Битола и ДеНиро. Во дениро за
> групи имаме попуст.

Добро нема ли хостел во Битола? 600 денари ако одиме ќе ни биде во
Берлин спиењето, а очекувате да платиме 1000 денари во Битола? :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list